

Alliance for a Healthy South Sound Council Meeting September 6th, 2016 2:00 pm – 4:00 pm LOTT Clean Water Alliance, Boardroom 500 Adams Street NE, Olympia, WA

<u>Agenda</u>

2:00 pm	Introductions and Announcements (5 minutes)	All
2:05 pm	 Administrative Items (10 minutes) June Meeting Summary (Attachment 1) PSP updates ECO Network updates 2016-2017 LIO SOW 	All
2:15 pm	 Allocation of Direct NTA Funding (15 minutes) Process for selecting an NTA for \$100,000 implementation funding Next steps for NTA selection and forwarding to Strategic Initiative Leads 	Elizabeth McManus
2:30 pm	 South Sound Strategy (70 minutes) Review of draft strategy Council feedback on ongoing programs and strategies Council feedback on draft targets Council feedback on overall draft strategy Next steps 	AHSS Technical Team
3:40	 Outreach and Education Team (10 minutes) Update on activities 	AHSS Outreach and Education Team
3:50 pm	Wrap up and future meeting topics (10 minutes)	All
4:00 pm	Adjourn	

Next meeting: November 1st, 2 – 4 pm, LOTT Cleanwater Alliance Boardroom

List of Attachments:

- 1. June Meeting Summary
- 2. TBD